RUPES Polírozó szivacs 80/100 mm extra finom FEHÉR

4.813 Ft
  • Gyártó: Rupes
  • Cikkszám: 9BF100S/4
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: polírfelhordók
Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 4 db

Leírás

EXTRAFINE: Nagy sűrűségű gyantából készül, amely általában nagyon finom sejtszerkezettel rendelkezik, ez a polírozó szivacs jól alkalmazkodik az ívelt felületekhez és a szabálytalan formákhoz, amelyek a sportkocsikban és a veterán járművekben a leggyakoribbak. A "show autókhoz" viaszok és Finecut polírozó paszták használata ajánlott.

A RUPES LHR 75, LHR 75E polírszivacsait kifejezetten a BigFoot® excentrikus polírozó rendszerhez tervezték. Kiváló eredményeket lehet vele elérni jelentős időmegtakarítással, gazdaságosan.

A BigFoot® excentrikus polírozó mozgása nagy mechanikai terhelést okoz a polírozó szivacson, és megnöveli a szivacs és a gép hátlapjának belső hőmérsékletét. A BigFoot® polírozó szivacsok "nyitott celláinak (hálózatos)" innovatív felépítése megakadályozza a polírozás során keletkező túl sok hő felhalmozódását. Ezenkívül garantálja a maximális hatékonyságot a polírozási folyamatban, a felhasználó minimális függőleges lefelé irányuló nyomásával. A középső furat jobb szellőzést és hőelosztást biztosít a gép hátlapjának speciális csatornáin keresztül. A csonka kúp innovatív kialakítása optimalizálja a nagy löket teljesítményét, ugyanakkor véd a véletlen érintkezés ellen a hátlap és a munkafelület között.

A szivacsok 4 darabos kiszerelésben kaphatók, különböző keménységi fokozatokban a különböző alkalmazásokhoz.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó