RUPES Polírozó szivacs 130/150 mm közepes ZÖLD

7.073 Ft
  • Gyártó: Rupes
  • Cikkszám: 9BF150J/2
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: polírfelhordók
Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 2 db

Leírás

KÖZEPES: Az univerzális zöld BigFoot® szivacs közepesen finom és finom csiszolású pasztákhoz alkalmas. Ezzel a szivaccsal eltávolíthatja a felület enyhe kopási jeleit, például az autómosóból adódóakat vagy a hologramokat.

A LUP 15ES / LHR15 MARKII és a RUPES LHR 12E DUETTO polírszivacsait kifejezetten a BigFoot® excentrikus polírozó rendszerhez tervezték. Kiváló eredményeket lehet vele elérni jelentős időmegtakarítással, gazdaságosan.

A BigFoot® excentrikus polírozó mozgása nagy mechanikai terhelést okoz a polírozó szivacson, és megnöveli a szivacs és a gép hátlapjának belső hőmérsékletét. A BigFoot® polírozó szivacsok "nyitott celláinak (hálózatos)" innovatív felépítése megakadályozza a polírozás során keletkező túl sok hő felhalmozódását. Ezenkívül garantálja a maximális hatékonyságot a polírozási folyamatban, a felhasználó minimális függőleges lefelé irányuló nyomásával. A középső furat jobb szellőzést és hőelosztást biztosít a gép hátlapjának speciális csatornáin keresztül. A csonka kúp innovatív kialakítása optimalizálja a nagy löket teljesítményét, ugyanakkor véd a véletlen érintkezés ellen a hátlap és a munkafelület között.

A szivacsok 2 darabos kiszerelésben kaphatók, különböző keménységi fokozatokban, a különböző alkalmazásokhoz.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó