Zsírtalanítók

Zsírtalanítók

Legyen szó zsírról, olajról, szennyeződésről, ásványi lerakódásokról, viaszról, közúti filmről makacs foltjainkról, zsírtalanító termékeink kínálata megoldást nyújt a szennyező anyagok és a szennyeződések felszámolására. Prémium zsírtalanító keverékeink különböző belső és külső felületekre alkalmasak, és tökéletes előkészületet jelentenek a viaszok és bevonatok felhordására.


PURIS D1 Super Degreaser - Univerzális tisztító koncentrátum
A Puris D1 Super Degreaser egy nagy teljesítményű univerzális tisztítószer koncentrátum. Könnyen oldja a zsírt, olajat, szennyeződéseket, ásványi lerakódásokat, viaszt és a makacs foltokat.A termék a ..
A Puris D1 Super Degreaser egy nagy teljesítményű univerzális tiszt...
399.470 Ft
PURIS D2 All Purpose Cleaner
A Puris D2 ALL PURPOSE CLEANER egy sokoldalú tisztítószer, amelyet biztonságosan lehet vinil, gumi, műanyag, szövet, szőnyeg, padlószőnyegeken használni.A D2 univerzális tisztítószer gyorsan behatol a..
A Puris D2 ALL PURPOSE CLEANER egy sokoldalú tisztítószer, amelyet ...
55.065 Ft
PURIS D39 BUG GOO - rovareltávolító
A Puris BUG GOO gyors és hatékony rovareltávolító. Eltávolítja a bosszantó rovarokat festékből, üvegből, alumíniumból és műanyagból. Meg fogja tapasztalni, hogy mennyire könnyű megtisztítani a jármű s..
A Puris BUG GOO gyors és hatékony rovareltávolító. Eltávolítja a bo...
73.201 Ft
PURIS D5 Surface Prep - felület előkészítő
A Puris D5 SURFACE PREP megbízhatóan tisztít és zsírtalanít, például kerámia bevonat felvitele előtt.Gyorsan és könnyen felvihető festett felületekre, műanyagokra, üvegre, fémre, vinilre és gumira. Az..
A Puris D5 SURFACE PREP megbízhatóan tisztít és zsírtalanít, példáu...
57.548 Ft
PURIS D8 Tar & Glue Remover - Kátrány / ragasztó eltávolító
A Puris D8 TAR & GLUE Remover egy hatékony, oldószeres tisztítószer a kátrány és a ragasztó maradványainak eltávolítására.A Puris D8 rendszerrel a kátrány fröccsenése ugyanolyan könnyen eltávolíth..
A Puris D8 TAR & GLUE Remover egy hatékony, oldószeres tisztító...
57.480 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)