RUPES Polírozó szivacs 80/100 mm finom SÁRGA

3.805 Ft
  • Gyártó: Rupes
  • Cikkszám: 9BF100M/4
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: polírfelhordók
Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége 4 db

Leírás

FINOM: A BigFoot® szivacsok közül a legsokoldalúbban alkalmazkodik a fényezés típusához. Finom sejtszerkezete közepes / kemény állagú. Az első osztályú gyantából készült finom betét növeli a "fényességet", ugyanakkor kiváló korrekciós sebességet kínál. A szivacs pasztákhoz alkalmas fényes fényezéshez, hologramok eltávolításához és viasz felviteléhez..

A RUPES LHR 75, LHR 75E polírszivacsait kifejezetten a BigFoot® excentrikus polírozó rendszerhez tervezték. Kiváló eredményeket lehet vele elérni jelentős időmegtakarítással, gazdaságosan.

A BigFoot® excentrikus polírozó mozgása nagy mechanikai terhelést okoz a polírozó szivacson, és megnöveli a szivacs és a gép hátlapjának belső hőmérsékletét. A BigFoot® polírozó szivacsok "nyitott celláinak (hálózatos)" innovatív felépítése megakadályozza a polírozás során keletkező túl sok hő felhalmozódását. Ezenkívül garantálja a maximális hatékonyságot a polírozási folyamatban, a felhasználó minimális függőleges lefelé irányuló nyomásával. A középső furat jobb szellőzést és hőelosztást biztosít a gép hátlapjának speciális csatornáin keresztül. A csonka kúp innovatív kialakítása optimalizálja a nagy löket teljesítményét, ugyanakkor véd a véletlen érintkezés ellen a hátlap és a munkafelület között.

A szivacsok 4 darabos kiszerelésben kaphatók, különböző keménységi fokozatokban, a különböző alkalmazásokhoz.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó