UV lámpák

UV lámpákSCANGRIP NOVA-UV S
A SCANGRIP NOVA-UV S egy vékony és praktikus, hosszú élettartamú UV lámpa nagyobb területek UV-kezelésére.Az erős mágnesekkel ellátott rugalmas támogatásnak köszönhetően a NOVA-UV S könnyen igazítható..
A SCANGRIP NOVA-UV S egy vékony és praktikus, hosszú élettartamú UV...
205.650 Ft
Scangrip UV Pen
A Scangrip UV-PEN egy akkumulátoros LED-lámpa az UV-szárításhoz. Maximum 5 cm-es átmérőjű területre tervezték, ideális élek és kis területek UV-keményítésére.Az UV-PEN a márkától megszokott kiváló min..
A Scangrip UV-PEN egy akkumulátoros LED-lámpa az UV-szárításhoz. Ma...
23.680 Ft
SCANGRIP UV-FORM lámpa
A Scangrip UV-FORM a piac legerősebb UV-lámpája, mely alkalmas a szivárgás észleléséhez, és egyúttal munkafényt is kínál.Az UV-FORM egy akkumulátorral működő LED-es lámpa, erős, felső 1,5 W-os UV-fénn..
A Scangrip UV-FORM a piac legerősebb UV-lámpája, mely alkalmas a sz...
39.500 Ft
SCANGRIP UV-GUN
A SCANGRIP UV-GUN egy rendkívül nagy teljesítményű, akkumulátorral működő LED-es munkalámpa a nagy javítási területek nagyon gyors és rendkívül hatékony UV-kezelésére.Az UV lámpa hosszú élettartammal ..
A SCANGRIP UV-GUN egy rendkívül nagy teljesítményű, akkumulátorral ...
627.600 Ft
SCANGRIP UV-LIGHT
A rugalmas SCANGRIP UV-LIGHT kis és közepes méretű területek UV-kezelésére készült, és könnyen viselhető a munkaszíjon.Ezt a lámpát beépített újratölthető akkumulátor működteti, és mindig biztonságosa..
A rugalmas SCANGRIP UV-LIGHT kis és közepes méretű területek UV-kez...
84.343 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)