Rupes MILLE LK900E polírozógép - Csak a gép!

276.883 Ft
  • Gyártó: Rupes
  • Cikkszám: LK900E/STD
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: polírozógép

Leírás

A BIGFOOT szerszámcsalád tagjaként az LK900E Mille tökéletes egyensúlyt kínál a teljesítmény, az ergonómia és az alkalmazási lehetőségek között azoknak a kezelőknek, akik a kötött pályás polírozógépek hívei.

Az új, innovatív funkciók széles skálájával, valamint az óramutató járásával megegyező irányú forgásirányú mozgással a BIGFOOT Mille készülékek lehetővé teszik a hibák megbízható eltávolítását, egyenletes teljesítményt nyújt, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyű és hatékony a használata.


KÖNNYŰ ROTO ECCENTRIC DRIVE

A támasztólap kör alakú utat követ (amelynek kerülete a hajtótengely forgástengelye és a rotorlemez középtengelye közötti távolságtól függ), ugyanakkor kényszeresen forog a saját központi tengelye körül (jellemzően egy felszerelés). A löketek száma a tárcsa minden fordulatakor állandó és függ a használt sebességfokozat paramétereitől. A szabadon futó mozgáshoz képest a sebességváltó által okozott mozgás agresszívebb a felületek felé, és általában nagyobb rezgést generál.


ÓRA SZERINTI FORGÁS

A BIGFOOT Mille elektromos motorral rendelkezik, amelyet kifejezetten a RUPES fejlesztett ki. Ez a szerkezet lehetővé teszi az óramutató járásával megegyező irányú forgatást, ami jobb irányítást és kényelmesebb működést tesz lehetővé. A hasnoló termékek gyakran az óramutató járásával ellentétes irányban mozognak, ami növeli a nem kívánt oldalirányú mozgások és a kezelő idő előtti fáradtságának kockázatát.


9 MÉTER CSATLAKOZÓ KÁBEL

A nagy teljesítményű 9 méter hosszú kábel maximális teljesítményt nyújt a polírozó biztonságos és hatékony működéséhez. A hosszabb kábel időt takarít meg, csökkenti a munkalépéseket és a problémákat, mivel az autó polírozásakor nincs szükség további hosszabbító kábel használatára.


ELEKTRONIKUS SEBESSÉGVEZÉRLŐ

Egy teljesen új és változtatható sebességű vezérlőtárcsa lehetővé teszi a sebességek speciális célokra történő beállítását. 


PROGRESSZÍV GÁZKAPCSOLÓ

A még jobb irányítás érdekében a Mille fokozatos gyorsító kapcsolóval van felszerelve. Ez az új gázpedál kapcsoló fojtószelepként működik, és lehetőséget nyújt a felhasználónak arra, hogy a kívánt sebességet pontosan biztosítsa a forgásiránytartományon belül.

Gyorsan beállítható a munkafolyamat során.


KETTŐS GUMITÁMOGATÁS

A Mille tervezésénél minden szempontot figyelembe vettek, még akkor is, ha az eszközt nem használják.

A gépházhoz két gumitámasz van rögzítve, amely lehetővé teszi a stabil tárolást az asztalon vagy a szerszámkocsin.


Műszaki adatok:

 Löket 3-5 mm

 Sebességszabályozás 265 - 535 1 / perc

 Aktiváló (fogantyúvezérlés) 0 - max.

 Lágy indítás: igen

 Tárcsa. Ø 125 mm / 150 mm

 Kábelhossz 9 m

 Tápellátás 220 V

 Teljesítmény 900 W

 Súly 2,8 kg


A csomag tartalma:

1 x LK900E polírozógép

1 tépőzáras polírozó lemez Ø 125 mm

1 tépőzáras polírozó lemez Ø 150 mm


Megjegyzés: Nem ajánljuk a Mille LK900E kezdőknek, tapasztalatlan felhasználók számára inkább egy szabadon futó gép, mint például az LHR15 MARK III vagy az LHR21 MARK III használatát javasoljuk.Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó