Rupes iBrid Nano BigFoot® mini polírozógép hosszú nyakú - akkumulátor nélkül

170.550 Ft
  • Gyártó: Rupes
  • Cikkszám: 9HR81ML
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: polírozógép

Leírás

A RUPES iBrid Nano polírozó a BigFoot sorozat tagja és forradalmi koncepció, különösen a jármű részletes előkészítéséhez.

Az iBrid segítségével a RUPES az innováció, a rugalmasság, a sokoldalúság és a fenntarthatóság új korszakát nyitja meg. Az iBrid új gyártási koncepciója növeli a folyamat hatékonyságát és optimalizálja a felhasználói élményt. Az akkumulátor funkcionalitása és a vezetékes tápellátás lehetősége lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül dolgozzon. A kifinomult multifunkcionális mozgások kiegészítik a nano készülékek kettős tápellátását, és forradalmasítják a tisztítás és a részletek feldolgozását.

A nagyteljesítményű motor energiatakarékos módon működik, optimális teljesítménnyel és alacsony környezeti hatással. A BigFoot termékcsaládba integrálva az iBrid technológia a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. A szivacsok, paszták és kiegészítők teljes választéka szinte korlátlan alkalmazási lehetőséget garantál. Az új BigFoot iBrid Nano Polisher többfunkciós eszköz könnyedén kezelhető egy kézzel. Körmozgások, forgó mozgások, polírozás, csiszolás és tisztítás egyetlen kompakt, könnyen használható rendszerrel.

Az iBrind Nano polírozógép lehetővé teszi a felhasználónak az alkalmazástól függően a rotációs, a 3 mm excenteres és 12 mm excenteres forgás közti gyors váltást.


Műszaki adatok:


3 mm és 12 mm-es excenteres csatlakozó adapter

 Tépőzáras lemez Ø 30 és 50 mm

 Töltési idő kb. 20 perc.

 Működési idő kb. 30 perc.

 Tápellátás 220 V

 Feszültségű gép 10,8-12 V.

 Lágy indítás igen

 Fordulatszám-szabályozás 2000 - 5000 ford / perc

 Súly 0,470 kg

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó