Scangrip diffuser - nagy méret

6.510 Ft
  • Gyártó: Scangrip
  • Cikkszám: 035751
  • Készlet információ: Készleten
Címkék: kiegészítő

Leírás

A SCANGRIP diffúzorral most még jobban megtervezheti a SUNMATCH 3 és a doe MINIMATCH lámpatestek követelményeinek megfelelő fényviszonyokat.

A SCANGRIP diffúzor nélkülözhetetlen kellék minden SCANGRIP lámpát használó számára. A szabálytalanságok, különösen a bevonási munkák során keletkezők, jobban felismerhetők és elkerülhetők. A diffúzor szórt és lágy fényt biztosít, amely megvilágítja a teljes munkaterületet. Ugyanakkor kerülik az erős kontrasztokat a világos és sötét területek között.

Ezzel a diffúzorral a Scangrip munkalámpák erőteljes és erős fényét puha, szórt fénnyé alakítja. Körülbelül ugyanazokat a fényviszonyokat kapja, mint a felhős égből. A keletkező tükröződésmentes és alacsony árnyékú fény segítségével könnyebb megtalálni a matt felületeket és a porzárványokat a festékben. A diffúzor a munkaterület egészének nagyon kellemes háttérvilágítást biztosít.

A SCANGRIP DIFFUSER SMALL egyszerűen csatlakoztatható a SCANGRIP lámpájához, ha egyszerűen rácsatlakoztatja az objektív gyűrűjére.


Jellemzők:

Lágy fényt hoz létre, anélkül, hogy erős kontrasztok lennének a fény és az árnyék között

Megvilágítja a teljes fényterületet a legsötétebb sarokig

Minimalizálja a visszaverődést és a túl erős fényt

A tükröződés jelentősen csökken


Alkalmas a következő Scangrip lámpákhoz:

035440 NOVA 3K

035441 NOVA 3K C+R

036000 NOVA 4 SPS

035653 MULTIMATCH 3


Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó