PURIS A61 JADE DETOX Wash and Seal sampon

0 Ft
  • Gyártó: Puris
  • Cikkszám: PURA61
  • Készlet információ: 7-8 Nap

Lehetséges választások

Leírás

A Puris Jade A61 CERAMIC DETOX SHAMPOO gyengéd, pH-semleges autósampon, különösen a kerámia bevonatok ápolására.

A sampont szilícium-dioxid-technológiával (szilícium-dioxid-SiO2) szerelték fel, amely a tisztítás során újraéleszti a bevonatot, és látványos fényt is ad neki. Ideális a kerámiabevonat tisztításához és karbantartásához. A Jade A1 bevonat nélküli festékeken is használható. A sampont már használatra kész állapotban összekeverve áruljuk, ezzel is megkönnyítve az adagolást. A sampon lágy jade színű, édes, gyümölcsös illattal és csodálatos gyöngyházfényű csillogással. A hihetetlen ragyogás a kerámia részecskéken minden mosás után garantált.


Miért pont ez a sampon?


Tökéletes sampon a korábban kerámiával bevont felületekhez

Látványos ragyogás

Hidrofób hatás


Alkalmazás:


Kézi mosáshoz:

Adjunk hozzá 30-60 ml-t 10 liter vízhez. A legjobb, ha a keveréket habszóróba töltjük, és az egész járművet bepermetezzük vele. Ezután mossa le a járművet mosókesztyűvel vagy puha ruhával. Ezután alaposan öblítse le a járművet tiszta vízzel (nagynyomású tisztító) és szárítsa meg.

 

Nagynyomású tisztító:

Hígítson 40-80 ml-t 10 liter vízben. Ezután öntse a kész keveréket a nagynyomású tisztító habkészülékébe, és habosítsa a járművet. A szennyeződés eltávolításához mossa le a járművet mosókesztyűvel vagy puha ruhával, majd a tiszta járművet tisztítsa meg nagynyomású tisztítóval.


Megjegyzés:

Soha ne mossa járművét napsütésben, és ne hagyja kiszáradni a mosóoldatokat.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó