Waxok és tömítők

Waxok és tömítők

Termékeink megvédik a fényes felületeket az oxidációtó, a napsugárzás, nedvesség és szennyezés hatásától. A Puris viaszok és tömítőanyagok alkalmasak kézi vagy gépi használatra, nagy védelmet és magas fényű "nedves megjelenést" biztosítanak. A viaszok és tömítőanyagok széles és sokoldalú választékát kínáljuk.


PURIS A31 Wet Wax
A legnépszerűbb viaszunk - a legjobb minőségű karnauba viaszt tartalmazza!Kiváló minőségű amino-funkcionális folyadékokkal lett kialakítva a fokozott kötés és tartósság érdekében.Nagy ellenálló képess..
A legnépszerűbb viaszunk - a legjobb minőségű karnauba viaszt tarta...
13.387 Ft
PURIS A32 Paste Wax - 227 gr
A Puris A32 PASTE WAX a legjobb minőségű brazil karnauba viaszból készül. Tartós, hosszan tartó, tükörsima, magas fényt hagy maga után. Kiváló mosószer-ellenálló tulajdonságok, a felület ragyog a mosá..
A Puris A32 PASTE WAX a legjobb minőségű brazil karnauba viaszból k...
19.478 Ft
PURIS A34 Silica Paste Wax - 227 gr.
Az A34 SILICA PASTE WAX egy prémium minőségű, teljesen szintetikus, szervetlen paszta viasz, amely tartósabb, hidrofóbabb, tükörszerű fényt hagy, mint a hagyományos karnauba alapú paszta viaszok. Hasz..
Az A34 SILICA PASTE WAX egy prémium minőségű, teljesen szintetikus,...
29.040 Ft
PURIS A39 Guardian Seal Wax
A Puris A39 GUARDIAN SEAL WAX úttörő technológiával került kifejlesztésre, amely a viasz fényének és védelmének új dimenzióját nyitja meg.Az A39 kiváló hidrofób tulajdonságokkal, azaz víztaszító hatás..
A Puris A39 GUARDIAN SEAL WAX úttörő technológiával került kifejles...
20.894 Ft
PURIS A66 Miracle Mist
A Puris A66 MIRACLE MIST biztosítja a tökéletes bemutatótermi fényt, a sima, magasfényű felületet.A PurisA66 MIRACLE MIST "nedves megjelenést" hagy, és a festékboltban is problémamentesen használható...
A Puris A66 MIRACLE MIST biztosítja a tökéletes bemutatótermi fényt...
82.515 Ft
PURIS A68 JADE Reboot FX
A Puris A68 REBOOT FX segítségével hosszan tartó védőréteget vihet fel festékére, krómjára, műanyagára vagy üvegére. Használhatja minden kerámia tömítés felfrissítésére és a bevonat hosszabb ideig tar..
A Puris A68 REBOOT FX segítségével hosszan tartó védőréteget vihet ...
59.495 Ft
Tételek: 1 - 6 / 9 (2 oldal)