Samponok

Samponok

Tökéletes első lépés az autóápoláshoz! A Puris Soap termékcsalád kellemes illatokat, kitűnő tisztító tulajdonságokat, stabil tartós habokat és csíkmentes, fényes felületet kínál. A Puris szappanok könnyen hígíthatók és kiváló habot eredményeznek, amely mosás közben is kitart.


PURIS A61 JADE DETOX Wash and Seal sampon
A Puris Jade A61 CERAMIC DETOX SHAMPOO gyengéd, pH-semleges autósampon, különösen a kerámia bevonatok ápolására.A sampont szilícium-dioxid-technológiával (szilícium-dioxid-SiO2) szerelték fel, amely a..
A Puris Jade A61 CERAMIC DETOX SHAMPOO gyengéd, pH-semleges autósam...
127.765 Ft
PURIS D11 High Foam sampon
A D11 HIGH FOAM sampon egy speciális termék, amely megvédi a jármű festékét a mosás után a következő járműmosásig. Kiváló minőségű karnauba viaszt tartalmaz, és felhordásakor tartós habréteget hoz lét..
A D11 HIGH FOAM sampon egy speciális termék, amely megvédi a jármű ...
44.197 Ft
PURIS D14  Gold Wash sampon
A Puris D14 Gold Wash mosó- és viaszsampon karnauba viaszt tartalmaz, és ezáltal nemcsak tisztítja a járművet, hanem ugyanakkor védi a felületet is.A Puris D14 Gold Wash erősen hígítható és rengeteg h..
A Puris D14 Gold Wash mosó- és viaszsampon karnauba viaszt tartalma...
69.057 Ft
PURIS D16 High Gloss sampon
A Puris D16 HIGH GLOSS sampon egyszerre tisztít és fényesít. Rengeteg hab képződik a habszivacsban vagy a habszóróban.A Puris D16 HIGH GLOSS  egy erős előtisztítónak kifejlesztett tökéletes sampo..
A Puris D16 HIGH GLOSS sampon egyszerre tisztít és fényesít. Renget...
44.267 Ft
Puris D18 SNOW FOAM
A D18 SNOW FOAM a különféle tisztító elemek rendkívül habzó keveréke. Ezek a speciális hordozók szétbontják a járműre tapadó szennyeződéseket, és tiszta és fényes felületet hagynak a festéken és az üv..
A D18 SNOW FOAM a különféle tisztító elemek rendkívül habzó keverék...
128.900 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)