Polírozószerek

Polírozószerek

A Puris polírozószerek vízbázisúak és nem tartalmaznak töltőanyagokat. Akár karcolás eltávolításáról, akár hologramok eltávolításáról és a végső kivitelezésről legyen szó, itt megtalálja a megfelelő polírozó pasztát.


Puris A1 Pure Compound - fényező 946 ml
A Puris A1 PURE COMPOUND egy modern csiszoló- és polírozó paszta, amellyel a P1500 szemcseméretű vagy finomabb karcolások eltávolíthatók. Ez a kiváló összetétel magasfényű, csíkmentes felületet kín..
A Puris A1 PURE COMPOUND egy modern csiszoló- és polírozó paszta, a...
20.965 Ft
Puris A1+ Pure Compound Plus - csiszoló fényező 1kg
A Puris A1 + PURE COMPOUND PLUS egy modern csiszoló- és polírozó paszta, amellyel a P1200 szemcseméretű vagy finomabb karcolások eltávolíthatók. Ez a kiváló összetétel magasfényű, csíkmentes felülete..
A Puris A1 + PURE COMPOUND PLUS egy modern csiszoló- és polírozó pa...
27.978 Ft
PURIS A10 Pure Polish - 946 ml
A Puris A10 PURE POLISH egy finom csiszoló és polírozó paszta, amellyel a mikrokarcolások és hologramok is eltávolíthatók.Legmagasabb minőségű hologram eltávolító polírozó Friss vagy régi festékekhez..
A Puris A10 PURE POLISH egy finom csiszoló és polírozó paszta, amel...
19.619 Ft
Puris A15 Ultra Finish Polish - 946 ml
A Puris A15 ULTRA FINISH POLISH a legfinomabb fényezésünk. Abszolút magas fényt hagy, különösen a sötét festékeken. A Puris A15 ULTRA FINISH POLISH az utolsó polírozási lépés a háromlépcsős festék-el..
A Puris A15 ULTRA FINISH POLISH a legfinomabb fényezésünk. Abszolút...
20.823 Ft
PURIS A2 Pure Cut - 946 ml
A Puris A2 PURE CUT egy közepesen durva polírpaszta, amely garantálja a pormentes polírozást. A festék hibáinak gyors eltávolításához ajánljuk.Általános használatra Használja gyapjúval vagy habszivac..
A Puris A2 PURE CUT egy közepesen durva polírpaszta, amely garantál...
18.828 Ft
PURIS A60 JADE CALIBER - 473 ml
A JADE CALIBER Silica Primer Polish az üveg tartósságát és keménységét magában foglalja egy könnyen használható prémium fényezésben.Kézi vagy géppel történő használatra.A JADE CALIBER üveges és sima f..
A JADE CALIBER Silica Primer Polish az üveg tartósságát és keménysé...
20.044 Ft
Tételek: 1 - 6 / 8 (2 oldal)