Speciális tisztítók

Speciális tisztítók

Speciális tisztítószer-választékunkkal egyszerűvé válik a vízfoltok, a festék, a szennyeződés, a zsírszennyeződés és az olaj eltávolítása az üveg, festék, műanyag és fém / ötvözet felületekről. Különféle speciális termékeket kínálunk belső vagy külső használatra. Például belső tisztítónk nemcsak finoman tisztítja a felületeket, hanem semlegesíti az esetleges szagokat is. Minden termékünk biztonságos, gyors és könnyen használható.


Puris A65 Fabric Guard szövet- és bőr tömítő
A Puris A65 FABRIC GUARD helyreállítja a szövet és a bőr védőrétegét.A Puris A65 FABRIC GUARD-ot azért fejlesztették ki, hogy az idővel elvesztett impregnálást (víz- és foltállóság) megújítsa. Egyform..
A Puris A65 FABRIC GUARD helyreállítja a szövet és a bőr védőrétegé...
48.282 Ft
PURIS A66 Miracle Mist
A Puris A66 MIRACLE MIST biztosítja a tökéletes bemutatótermi fényt, a sima, magasfényű felületet.A PurisA66 MIRACLE MIST "nedves megjelenést" hagy, és a festékboltban is problémamentesen használható...
A Puris A66 MIRACLE MIST biztosítja a tökéletes bemutatótermi fényt...
82.515 Ft
Puris A67 JADE BLACK TRIM DRESS
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz tartozik, mint a normál műanyag ápolószerekhez.A Puris A67 nem kerámia bevonat technológia, ehelyett szilikonmentes polimer gyantát ha..
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz t...
98.449 Ft
Puris D19 Waterspot Remover -  Vízkőeltávolító
A Puris D19 WATER SPOT REMOVER egy erős savalapú készítmény, amellyel gyorsan és egyszerűen eltávolítható a kemény vízlerakódás az üvegen és a festett felületeken.Miért használja ezt a terméket?Gyorsa..
A Puris D19 WATER SPOT REMOVER egy erős savalapú készítmény, amelly...
110.357 Ft
Puris D30 Ultra Metal Polish - fémfényező
A Puris D30 METAL POLISH egy modern, gyors hatású fém polírozó vegyület, amely eltávolítja az erős oxidációt, valamint a finom felületi hibákat és karcolásokat. Ez a kiváló összetétel magas fényű, köd..
A Puris D30 METAL POLISH egy modern, gyors hatású fém polírozó vegy...
23.023 Ft
PURIS D39 BUG GOO - rovareltávolító
A Puris BUG GOO gyors és hatékony rovareltávolító. Eltávolítja a bosszantó rovarokat festékből, üvegből, alumíniumból és műanyagból. Meg fogja tapasztalni, hogy mennyire könnyű megtisztítani a jármű s..
A Puris BUG GOO gyors és hatékony rovareltávolító. Eltávolítja a bo...
73.201 Ft
Tételek: 1 - 6 / 9 (2 oldal)