Abroncs és műanyag ápolása

Abroncs és műanyag ápolásaPURIS A64  Jade Tire protectant
A PURIS A64 egy akril alapú gumiabroncs védőszer, amely vízalapú, nem veszélyes, szilikonmentes és szobahőmérsékleten percek alatt szárad. Az A64 kemény, tartós bevonatot képez az abroncson, ugyanakko..
A PURIS A64 egy akril alapú gumiabroncs védőszer, amely vízalapú, n...
114.932 Ft
Puris A67 JADE BLACK TRIM DRESS
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz tartozik, mint a normál műanyag ápolószerekhez.A Puris A67 nem kerámia bevonat technológia, ehelyett szilikonmentes polimer gyantát ha..
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz t...
98.449 Ft
PURIS D5 Surface Prep - felület előkészítő
A Puris D5 SURFACE PREP megbízhatóan tisztít és zsírtalanít, például kerámia bevonat felvitele előtt.Gyorsan és könnyen felvihető festett felületekre, műanyagokra, üvegre, fémre, vinilre és gumira. Az..
A Puris D5 SURFACE PREP megbízhatóan tisztít és zsírtalanít, példáu...
57.548 Ft
PURIS D52 Hyper Shine
A Puris D52 Hypershine vízalapú gumiabroncs-, gumi- és műanyagápolási termék, amely motortér tömítőanyagként is alkalmas.A Puris D52  vízzel hígított koncentrált ápolószer, használható belső és k..
A Puris D52 Hypershine vízalapú gumiabroncs-, gumi- és műanyagápolá...
187.130 Ft
PURIS D53 Dress it up
A Puris D53 DRESS-IT-UP vízalapú, használatra kész, selyem matt ápolószer műanyaghoz, vinilhez és gumihoz. Alkalmas belső és külső burkolatokhoz, valamint gumiabroncsokhoz, kellemes, könnyű illat..
A Puris D53 DRESS-IT-UP vízalapú, használatra kész, selyem matt ápo...
104.607 Ft
PURIS D54 Revival
A Puris D54 REVIVAL egy rendkívül fejlett készítmény, amely magas fényt és mosásálló fnish-t eredményez.Könnyen felvihető díszlécekre, lökhárítókra, vinilre és műanyagra, hosszan tartó hatásAz elfolyá..
A Puris D54 REVIVAL egy rendkívül fejlett készítmény, amely magas f...
25.335 Ft
Tételek: 1 - 6 / 8 (2 oldal)