Kiegészítők

KiegészítőkMaszkolószalag 110°C - korall
Kiváló minőségű, rugalmas maszkolószalag. Kiválóan tapad minden felületen, még gumikon és műanyagon is.Hőálló: 10 perc / 110 ° C, 30 perc / 100 ° C, 60 perc / 80 ° C Kiváló tapadási szilárdság, könnye..
Kiváló minőségű, rugalmas maszkolószalag. Kiválóan tapad minden fel...
795 Ft
Maszkolószalag 120°C - zöld
Rendkívül tartós, kiváló minőségű professzionális maszkolószalag minden maszkolási és festési munkához.Hőálló 30 percig 120 ° C-on. Minden típusú festékkel együtt használható. Kiváló tapadási szilárds..
Rendkívül tartós, kiváló minőségű professzionális maszkolószalag mi...
795 Ft
Puris Jade Applikátor 90 x 40 x 25 mm
A Puris JADE APPLICATOR BLOCK BLACK ideális kerámia bevonatok felvitelére. Tökéletesen illeszkedik a kézbe, egy keményebb habblokkból és egy puha haboldalból áll a kerámia bevonatok felviteléhez.Mindk..
A Puris JADE APPLICATOR BLOCK BLACK ideális kerámia bevonatok felvi...
1.055 Ft
Puris JADE Applikator Sponge
A Puris JADE APPLICATOR SPONGE egy speciális felhordó betét a JADE bevonatok biztonságos felhordásához.A felület velúrhoz hasonlít, és kifejezetten a JADE bevonatok egyenletes felvitelére szolgál.Szös..
A Puris JADE APPLICATOR SPONGE egy speciális felhordó betét a JADE ...
1.060 Ft
Puris Jade Suede - velúrszövet applikátor
A Puris Jade velúrszövet applikátort kifejezetten a Puris Jade bevonatok felhordására fejlesztették ki.A velúr ruha mérete 12 x 12 cm, szerkezete és természetes fehér színe miatt nem hagy maradékot a ..
A Puris Jade velúrszövet applikátort kifejezetten a Puris Jade bevo...
2.685 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)