Kerámia bevonat

Kerámia bevonat

A Puris kerámia bevonatokat úgy tervezték, hogy megvédjék a festett felületet a szennyeződésektől, és igen hidrofóbbá alakítják azt. Ezenkívül nagyon kemény pajzsot alkotnak a kisebb kopások ellen, és rendkívül tartósak a védelem szempontjából, egyes esetekben akár öt évig is.


A Puris kerámia bevonatok széles választékát kínálja. Ezek a nano kristályos bevonatok megvédik a járműveket az időjárástól, a vegyi anyagoktól és az UV sugaraktól, miközben taszítják a vizet és szennyeződéseket. A Puris tartós, 2-3 mikron vastag bevonatok különböző keménységben kaphatók 9H-ig, és mély, fényvisszaverő fényt kölcsönöznek járművének.PURIS A60 JADE CALIBER - 473 ml
A JADE CALIBER Silica Primer Polish az üveg tartósságát és keménységét magában foglalja egy könnyen használható prémium fényezésben.Kézi vagy géppel történő használatra.A JADE CALIBER üveges és sima f..
A JADE CALIBER Silica Primer Polish az üveg tartósságát és keménysé...
20.044 Ft
PURIS A61 JADE DETOX Wash and Seal sampon
A Puris Jade A61 CERAMIC DETOX SHAMPOO gyengéd, pH-semleges autósampon, különösen a kerámia bevonatok ápolására.A sampont szilícium-dioxid-technológiával (szilícium-dioxid-SiO2) szerelték fel, amely a..
A Puris Jade A61 CERAMIC DETOX SHAMPOO gyengéd, pH-semleges autósam...
127.765 Ft
PURIS A64  Jade Tire protectant
A PURIS A64 egy akril alapú gumiabroncs védőszer, amely vízalapú, nem veszélyes, szilikonmentes és szobahőmérsékleten percek alatt szárad. Az A64 kemény, tartós bevonatot képez az abroncson, ugyanakko..
A PURIS A64 egy akril alapú gumiabroncs védőszer, amely vízalapú, n...
114.932 Ft
Puris A67 JADE BLACK TRIM DRESS
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz tartozik, mint a normál műanyag ápolószerekhez.A Puris A67 nem kerámia bevonat technológia, ehelyett szilikonmentes polimer gyantát ha..
A Puris A67 Jade Black Trim Dress valójában inkább a bevonatokhoz t...
98.449 Ft
PURIS A68 JADE Reboot FX
A Puris A68 REBOOT FX segítségével hosszan tartó védőréteget vihet fel festékére, krómjára, műanyagára vagy üvegére. Használhatja minden kerámia tömítés felfrissítésére és a bevonat hosszabb ideig tar..
A Puris A68 REBOOT FX segítségével hosszan tartó védőréteget vihet ...
59.495 Ft
PURIS A70 Jade Ceramic Detail - 250 ml
Az A70 JADE CERAMIC Detail egy kristálypalackba zárt tiszta, nanokristályos bevonat, amely megvédi járművét az időjárástól, vegyszerektől és UV sugaraktól, miközben taszítja a vizet, és szennyeződések..
Az A70 JADE CERAMIC Detail egy kristálypalackba zárt tiszta, nanokr...
29.450 Ft
Tételek: 1 - 6 / 14 (3 oldal)