Waxok

Waxok

Több mint három éve egy tapasztalt fejlesztői csapat, laboratóriumi körülmények között vett részt egy csúcsminőségű kemény wax létrehozásában. Kézzel és korlátozott körülmények között, mindössze 10 kg-os adagonként készítik. A prémium karnauba viaszok lenyűgöző tükörszerű fényt és rendkívül tartós védelmet nyújtanak! Scholl Concepts W9 Wax 1L
W09 egy mikro-festék tömítőanyag alapján kiváló minőségű szerves és szintetikus WAX. Együtt a narancssárga szivaccsal, a lakkokat tartósan lezárja és magas fényt biztosít, hologramok nélkül. Alkalmazh..
W09 egy mikro-festék tömítőanyag alapján kiváló minőségű szerves és...
11.254 Ft
Scholl Concepts A15 Viaszos Polírpaszta 1L
Az A15 egy egyedi és univerzális egyfokozatú polírpaszta, a régebbi fényezések gyors és egyszerű felfrissítéséhez. Az alumínium-oxid alapú csiszolóporokat tartalmazó A15 eltávolítja a karcolásokat, és..
Az A15 egy egyedi és univerzális egyfokozatú polírpaszta, a régebbi...
13.127 Ft
Scholl Concepts Kerámia bevonat 30ml New!
Védje járművét az időjárás viszontagságaitól, amelyeket UV sugárzás, korrózió és bármilyen szennyeződés okoz. A C-ROCK tartós kerámiabevonat 50 000 km-ig nyújt védelmet a környezeti hatásokkal szemben..
Védje járművét az időjárás viszontagságaitól, amelyeket UV sugárzás...
51.150 Ft
Scholl Concepts Premium Vintage Wax 200ml
Ha az autó több, mint egy közlekedési eszköz, ha már figyelmet fordítunk a részletekre, a Premium Vintage Wax a legjobb választás! A Prémium Vintage Wax kézzel készül, kis mennyiségekben, hogy eg..
Ha az autó több, mint egy közlekedési eszköz, ha már figyelmet ford...
76.645 Ft
Scholl Concepts SW20 Prémium Speed Wax 500ml
Az SW20 Premium Speed Wax egyedülálló az új és polírozott festékfelületekhez. A Speed Wax másodpercek alatt kiküszöböli a könnyű szennyeződéseket, porokat, ujjlenyomatokat stb. És fényessé, tartóssá t..
Az SW20 Premium Speed Wax egyedülálló az új és polírozott festékfel...
6.129 Ft
Scholl Concepts SW30 Supergloss Speed Wax 500ml
Az SW30 Premium Speed Wax egyedülálló az új és polírozott festékfelületekhez. A Speed Wax másodpercek alatt kiküszöböli a könnyű szennyeződéseket, porokat, ujjlenyomatokat stb. És fényessé, tartóssá t..
Az SW30 Premium Speed Wax egyedülálló az új és polírozott festékfel...
7.336 Ft
Tételek: 1 - 6 / 10 (2 oldal)