Tisztít-Véd

Az egyszerűen használható szivacsok, mikroszálas törlőkkel és innovatív autóápolási anyagokkal kombinálva, csodálatos eredményeket produkálnak. Továbbá, a fejlesztés minden szakaszában biztosítják, hogy betartsák a szigorú VOC követelményeit. Sok műanyag és autóápolási termék korlátozott tartóssága gyakran meglehetősen elriasztó. Megoldást nyújtunk gumikra, díszlécekre, műanyagokra, bőrre, szövetre stb. A széles körű alkalmazásoknak és a rendkívüli tartósságnak köszönhetően prémium termékeik lenyűgöző eredményeket nyújtanak. A kivételes tisztítószerek, mint például a RIM7 gél színváltozási formulával, az általános célú tisztítószerek (SPAM) és az univerzális polimer védő (NEO) új lehetőséget adnak az autókozmetikákban. 
Polírkorong tisztító-mosó
A Puris PADS WASHER ideális a polírfelhordók gyors tisztításához. Ugyanolyan alkalmas habszivacsokhoz, mikroszálas betétekhez vagy gyapjú korongokhoz.A legjobb polírozási eredmények elérése érdekében ..
A Puris PADS WASHER ideális a polírfelhordók gyors tisztításához. U...
58.608 Ft
Scholl Concepts C-Rock felhordó kendő
C-Rock 20x20cm fekete felhordó kendőEgy csomagban 5 darab van!..
C-Rock 20x20cm fekete felhordó kendőEgy csomagban 5 darab van!.....
4.070 Ft
Scholl Concepts C-Rock kerámia felhordó
C-Rock kerámia felhordó 80/40mm lila..
C-Rock kerámia felhordó 80/40mm lila.....
2.248 Ft
Scholl Concepts ICE Üveg Tisztító Spray 500ml
Az innovatív ICE Cleaner gél egyedülálló és rendkívül hatásos üveg és víz tisztító termék. A nagy viszkozitású gélkészítmény megkülönböztető, integrált "Run-Off Stop" technológiája másodpercek alatt t..
Az innovatív ICE Cleaner gél egyedülálló és rendkívül hatásos üveg ...
6.440 Ft
Scholl Concepts NEO Polimer Spray 500ml
A NEO egy egyedülálló, rendkívül ellenálló polimer fényes tömítőanyag a külső autófelületek számára. Egy látnokképes formula, amely rendkívül széles körű alkalmazásokat kínál. A NEO kiemelkedő védelme..
A NEO egy egyedülálló, rendkívül ellenálló polimer fényes tömítőany...
11.494 Ft
Scholl Concepts PURPLE Beltéri tisztító 500ml
A PURPLE kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimális gondoskodást és védelmet nyújtson az autó belseje számára. A modern polimertechnológiával a PURPLE minden gondos megoldást kínál az ajtópanele..
A PURPLE kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimális gondoskod...
7.920 Ft
Tételek: 1 - 6 / 13 (3 oldal)