Tisztít-Véd

Az egyszerűen használható szivacsok, mikroszálas törlőkkel és innovatív autóápolási anyagokkal kombinálva, csodálatos eredményeket produkálnak. Továbbá, a fejlesztés minden szakaszában biztosítják, hogy betartsák a szigorú VOC követelményeit. Sok műanyag és autóápolási termék korlátozott tartóssága gyakran meglehetősen elriasztó. Megoldást nyújtunk gumikra, díszlécekre, műanyagokra, bőrre, szövetre stb. A széles körű alkalmazásoknak és a rendkívüli tartósságnak köszönhetően prémium termékeik lenyűgöző eredményeket nyújtanak. A kivételes tisztítószerek, mint például a RIM7 gél színváltozási formulával, az általános célú tisztítószerek (SPAM) és az univerzális polimer védő (NEO) új lehetőséget adnak az autókozmetikákban. 
Scholl Concepts BUBBLE Univerzális Sampon 1kg
BUBBLE sampon környezetbarát tisztítószer. Egy univerzálís tisztítószerről van szó, beltéri műanyag alkatrészeket, bőrkárpitot, vagy szövetkárpitot is gyorsan és hatékonyan megtisztít...
BUBBLE sampon környezetbarát tisztítószer. Egy univerzálí...
7,270 Ft
Scholl Concepts ICE Üveg Tisztító Spray 500ml
Az innovatív ICE Cleaner gél egyedülálló és rendkívül hatásos üveg és víz tisztító termék. A nagy viszkozitású gélkészítmény megkülönböztető, integrált "Run-Off Stop" technológiája másodpercek alatt t..
Az innovatív ICE Cleaner gél egyedülálló és rendkívül hatásos üveg ...
5,564 Ft
Scholl Concepts PURPLE Beltéri tisztító 500ml
A PURPLE kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimális gondoskodást és védelmet nyújtson az autó belseje számára. A modern polimertechnológiával a PURPLE minden gondos megoldást kínál az ajtópanele..
A PURPLE kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy optimális gondoskod...
6,391 Ft
Scholl Concepts RIM7 Felnitisztító Spray 500ml
 A RIM-7 egy intelligens, savmentes tisztító színváltó technológiával az extra piszkos keretek könnyű tisztítására. A nagy viszkozitás biztosítja, hogy a RIM-7 ragaszkodik az alkalmazott felületh..
 A RIM-7 egy intelligens, savmentes tisztító színváltó technol...
7,346 Ft
Scholl Concepts SKIN Bőrápoló 250g
A SKIN egy értékes természeti erőforrásokból előállított gél, amely mindenféle sima bőrre készült. A SKIN bőrápoló egy selymes matt, természetes fényt hagy maga után, és a bőrt táplálja, miközben tart..
A SKIN egy értékes természeti erőforrásokból előállított gél, amely...
7,107 Ft
Scholl Concepts SLIME Gumitisztító 500ml
A gumiabroncsok és gumikészítmények viszkózus fényvisszaverő gondozása. A SLIME-t figyelemre méltó fény és egyenletes fényesség jellemzi. A gumiabroncsok hetekig fekete színűek, gazdag, magas fényűek ..
A gumiabroncsok és gumikészítmények viszkózus fényvisszaverő gondoz...
7,107 Ft
Tételek: 1 - 6 / 11 (2 oldal)