Polírfelhordók

Polírfelhordók

A polírozási eredmény több mint 30% -a a megfelelő polírszivacs kiválasztásától és használatától függ. Több mint 50 éves szakértelem a festékiparban lehetővé tette, hogy felfedezzenek új polírozó szivacsokat, és azokat tökéletesítsék. Olyan innovációkat, mint a vágott Spider polírszivacsok, amik széles körben elfogadottak az autóiparban és a műhelyekben. A párnák alakja és formája egyedülálló és stílusos. A vonzó és bonyolult "Abrafix" mintázat a pad hátoldalán azonnali márkafelismerést jelent, és sok vásárló számára egy vitathatatlan minőségi jelzés.  Scholl Concepts Hullámos Polírfelhordó, Fekete
Rendkívül puha polírszivacs, extra narancssárga felületi réteggel a polírozandó felület érintkezési nyomásának szabályozása érdekében. Hatékony polírozáshoz, megfelelő eredmyényhez, a jó polírfelhordó..
Rendkívül puha polírszivacs, extra narancssárga felületi réteggel a...
5,390 Ft
  Scholl Concepts Polírfelhordó, Lila
Kiváló polírszivacs, durva porózus szerkezettel, ideális régi és frissen fényezett elemekhez egyaránt. A hálós szerkezetű kompozíció maximális tartósságot biztosít. Hatékony polírozáshoz, megfelelő er..
Kiváló polírszivacs, durva porózus szerkezettel, ideális régi és fr...
5,390 Ft
 Scholl Concepts Gyapjúkorong, Fehér
Prémium polírkorong 100% -os természetes gyapjúból és integrált narancssárga  felületrétegből áll. Maximális vágási teljesítmény érdekében, karcos és kopott felületeken egyaránt jó eredményt lehe..
Prémium polírkorong 100% -os természetes gyapjúból és integrált nar...
6,271 Ft
 Scholl Concepts Polírszivacs, Narancssárga
A közepes puhaságú, zárt cellás habszerkezet, több célra tervezett. Ideális első lépésként is használni, úgynevezett durvázásra és hologrameltávolításra is. Hatékony polírozáshoz, megfelelő eredm..
A közepes puhaságú, zárt cellás habszerkezet, több célra tervezett....
4,102 Ft
 Scholl Concepts Spider Polírszivacs Navy - kék
Szilárd, hálós prémium polírszivacs. A teljesen új, egyedülálló, felületet állandóan hűtő és következetes vágási teljesítményt nyújt. Hatékony polírozáshoz, megfelelő eredményhez, a jó polírsziva..
Szilárd, hálós prémium polírszivacs. A teljesen új, egyedülálló, fe...
3,435 Ft
Scholl Concepts Spider NEO HONEY
Ezt a finom porózus, retikulált hibrid betétet kalibrált felülettel tervezték a NEO polimer védelem hatékony alkalmazásához. Ideális a hologramok eltávolításához...
Ezt a finom porózus, retikulált hibrid betétet kalibrált felülettel...
6,508 Ft
Tételek: 1 - 6 / 7 (2 oldal)