Scholl Concepts


Scholl Concepts Felülettisztító Gyurma
Hatékony megoldás, a tökéletes végeredményért. Vegyük ki a dobozból, gyurjuk a megfelelő formára, tisztítsuk meg a felületet a  lerakodott szennyeződéstől és már kezdődhet is a polírozás. ..
Hatékony megoldás, a tökéletes végeredményért. Vegyük ki a dobozból...

11,254 Ft

Scholl Concepts S2 Black New!
Az S2 BLACK nagyteljesítményű polírozó paszta a jól ismert S3 GOLD továbbfejlesztése, és tartalmaz egy speciális csiszolószemcse-részt, amely még gyorsabban eltávolítja a sima karcolásokat a festékrét..
Az S2 BLACK nagyteljesítményű polírozó paszta a jól ismert S3 GOLD ...

22,029 Ft

  Scholl Concepts Hullámos Polírfelhordó, Fekete
Rendkívül puha polírszivacs, extra narancssárga felületi réteggel a polírozandó felület érintkezési nyomásának szabályozása érdekében. Hatékony polírozáshoz, megfelelő eredmyényhez, a jó polírfelhordó..
Rendkívül puha polírszivacs, extra narancssárga felületi réteggel a...

5,390 Ft

  Scholl Concepts Polírfelhordó, Lila
Kiváló polírszivacs, durva porózus szerkezettel, ideális régi és frissen fényezett elemekhez egyaránt. A hálós szerkezetű kompozíció maximális tartósságot biztosít. Hatékony polírozáshoz, megfelelő er..
Kiváló polírszivacs, durva porózus szerkezettel, ideális régi és fr...

5,390 Ft

 Scholl Concepts Gyapjúkorong, Fehér
Prémium polírkorong 100% -os természetes gyapjúból és integrált narancssárga  felületrétegből áll. Maximális vágási teljesítmény érdekében, karcos és kopott felületeken egyaránt jó eredményt lehe..
Prémium polírkorong 100% -os természetes gyapjúból és integrált nar...

6,271 Ft

 Scholl Concepts M0 Mattítópaszta 1kg
Az M0 Extreme "folyékony csiszolópapírnak" is tekinthető. Az M0 még a mély karcolásokat is kiküszöböli, és eltávolítja a nagyon viharvert gélköpeny felületeket csiszolópapír vagy puha csiszolókorongok..
Az M0 Extreme "folyékony csiszolópapírnak" is tekinthető. Az M0 még...

13,990 Ft

Tételek: 1 - 6 / 63 (11 oldal)