Scholl Concepts

A nagy teljesítményű kompozíciókban használt csiszolószemcsék egy teljesen fehér alumínium-oxid porra épülnek, amely egy műveletben eltávolítja a fényezett felületeken lévő hibákat, igy ragyogó tükörszerű fényt hoz létre. A hagyományos polírozó vegyületek két vagy több polírozási lépést igényelnek az ilyen eredmények eléréséhez. Ez több évtizedes kutatás és fejlesztés eredménye, amelyet a portechnológia optimalizálása során sajátítottak el. A nagyon hatékony és intelligens iPT porgyártást a legtöbb vegyületükben használják. A scholl által létrehozott üzem folyamatosan fejlődik, és napra kész a políranyagok gyártásában, kis - és nagymennyiségben egyaránt. 


Keresés pontosítása

Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- LILA New!
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- LILAHárom különböző keménységben a különböző finomcsiszolások elvégzésére alkalmasak.LILA viszonylag kemény polírszivacs, amely a felületi lakkhibák javítására szo..
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- LILAHárom különböző keménységb...
903 Ft
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- NAVYBLAU New!
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- NAVYBLAUHárom különböző keménységben a különböző finomcsiszolások elvégzésére alkalmasak.NAVYBLAU magas keménységű polírszivacs, amely a mélyebb lakkhibák, karcok ..
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- NAVYBLAUHárom különböző kemény...
1,182 Ft
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- ORANGE New!
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- ORANGEHárom különböző keménységben a különböző finomcsiszolások elvégzésére alkalmasak.ORANGE - közepes keménységű univerzális polírszivacs, amely a kisebb karcok ..
Scholl Concepts MiniPad XXS 34/20mm- ORANGEHárom különböző keménysé...
882 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)